Despre Noi

Despre Noi

Prof. Dr. Tatu Alin Laurentiu

Vicepresident of International Society of Dermatology 2017-2021

Board of Directors of International Society of Dermatology 2014-2017

INTERNATIONAL SOCIETY OF DERMATOLOGY

Membru al:

Societatii Japoneze de Dermatologie Investigativa

Academiei Americane de Dermatologie

Societatii Europene de Cercetare Dermatologica

Cabinetul Dermatologic Dr. Tatu Alin inseamna grija deosebita pentru fiecare pacient, atentia pe care o acordam dincolo de o consultaţie sau de o prescripţie medicala.

Cabinetul Dermatologic Dr. Tatu Alin este unul dintre cele mai moderne cabinete de dermatologie din Galati, dotat cu aparatura de ultima generatie.

Serviciile decente si pacientii corect tratati reprezinta cartea noastra de vizita.

Pentru un tratament dermatologic eficient, primul pas este cunoasterea cauzei. De aceea, dupa discutia initiala cu pacientul, urmeaza un consult in totalitate, in urma caruia se va stabili un plan de tratament, tinandu-se intotdeauna cont de raportul beneficii/riscuri si luandu-se intotdeauna cele mai bune decizii pentru pacient.

Frecventa ridicata a bolilor de piele si descoperirile din ultimele decenii in domeniul dermatologiei au facut ca aceasta specialitate sa ocupe un loc important in randul specialitatilor medicale.

Pielea, prin suprafata sa mare si prin situatia sa ca organ de legatura intre organism si mediul inconjurator, este predispusa la o multitudine de afectiuni.

Bolile dermatologice au un mare impact psihologic asupra persoanei, pielea fiind accesibila privirii.

Dermatologie Dr. Tatu Alin este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor personalului care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acesta isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va rugam sa va programati la:

Telefon: 0236 415 705

E-mail: medical@dermatologie-dr-tatu.ro

Derulează în sus