Contact

Draga Pacient,

    In prezent, lumea se confrunta cu o panica fara precedent in ceea ce priveste sanatatea din cauza COVID-19 (Coronavirus).
    Dorim sa te asiguram ca siguranta si sanatatea ta raman prioritatea noastră principala.

    In calitate de pacient, ai venit la noi cu incredere si am dori sa-ti impartasim pasii pe care ii intreprindem pentru a te asigura ca procedurile noastre continua sa intruneasca si sa depaseasca cele mai ridicate de standarde de siguranta si igiena. Echipa noastra si-a asumat ca este un act de responsabilitate fată de familie, colegi si societate si dezinfecteaza regulat si cu atentie spatiile de consultatii si tratament, ca parte a procesului normal de curatenie. Inainte de fiecare procedura, echipamentele si spatiile noastre sunt curatate, sterilizate si dezinfectate, la cele mai ridicate standarde si includ atat spatiul personal – patul, masutele – dar si zonele comune, cum ar fi zona de receptie, holul si toaletele, manerele de la usi bratele scaunelor, etc. Dispunem, folosim si schimbam la fiecare procedură masca de protectie si manusile de unică folosintă. Ne-am aprovizionat cu stocuri de hartie prosop de unică folosintă si substante de igienizare. Imediat ce intra in spatiul nostru, toti pacientii sunt invitati sa foloseasca dispenserul cu dezinfectant pentru maini, cu efect virucid. Igiena reprezinta pentru noi un aspect central si se extinde asupra tuturor serviciilor echipei noastre, care este instruita pentru a respecta cu strictete indicatiile de igiena si siguranta.  Intrucat lucram pe baza de programare, activitatea noastră nu implică aglomeratie iar procedurile sunt efectuate in cabinet de consultatii si tratament individual, sterilizate in prealabil.

In aceasta perioada se ofera pe langa consultatii in cabinet si opinii/consiliere dermatologica online – pentru detalii accesati- Teledermatologie

Programarile se pot efectua online – accesand sectiunea – Programare Online

In perioada 23 Decembrie 2022 – 02 Ianuarie 2023 – Cabinet inchis

Va multumim

Contactati-ne

CMI Dr. TATU ALIN LAURENTIU

CUI: 20191908

+40 236 415 705

I.L. Caragiale nr. 13, Galati, Romania

Luni-Vineri: 15:00 – 17:00

medical@dermatologie-dr-tatu.ro

office@dermatologie-dr-tatu.ro

Derulează în sus